SymfUni: Københavns Studenterorkester blev grundlagt i 2007 af en gruppe studerende ved Københavns Universitet. I dag består orkesteret af omkring 60 studerende, som repræsenterer samtlige fakulteter på Københavns Universitet, en stor gruppe udvekslingsstuderende samt studerende fra andre universiteter i Københavns omegn.

Orkestret har spillet adskillige koncerter med et bredt repertoire, herunder symfoniske værker, fra Beethoven til Bizet. SymfUni samarbejder ofte med kor, andre orkestre, og professionelle musikere. Hver forår rejser orkesteret til andre europæiske lande for at spille på festivaler og samarbejdskoncerter. I foråret 2012 rejste orkesteret til Holland for at fremføre Gades Erl King’s Daughter sammen med et hollandsk studentkor, og i december 2013 rejste orkesteret til Dresden i Tyskland. Siden da har orkesteret været i Leuven, Prag, Krakow, Berlin og mange andre byer.

Det er vigtigt for os, at det er sjovt både socialt og musikalsk at være medlem af SymfUni for alle, der elsker at spille klassisk musik!

Facebookgoogle_pluspinterestby feather